Strādājam priekš Jums jau 25 gadus!

Samsung X-One Pro HD Quality Samsung i8190 Galaxy S3 Mini Screen Protector Ultra Crystal Clear Front 1pc glancēta Ekrāna aizsargplēve

Samsung X-One Pro HD Quality Samsung i8190 Galaxy S3 Mini Screen Protector Ultra Crystal Clear Front 1pc  glancēta
X-One Pro HD Quality Samsung i8190 Galaxy S3 Mini Screen Protector Ultra Crystal Clear Front 1pc  glancēta
ID: 40264
Ir noliktavā
Nav noliktavā

Apraksts: Samsung X-One Pro HD Quality Samsung i8190 Galaxy S3 Mini Screen Protector Ultra Crystal Clear Front 1pc glancēta Ekrāna aizsargplēve

  • Preces apraksts

Augstas kvalitātes profesionāla Nano tehnoloģiju ekrānaaizsargplēve, kas nodrošina 96,9% gaismas caurlaidību nodrošinotperfektu attela kvalitāti salidzinājuma ar standarta ekranaaizsargplēvem. Plēves biezums tikai 0.3mm AI-FIT.

X-One ekrāna aizsagplēves ir vieglāk uzlimējamas, tas irizturigakas pret skrāpējumiem, uz tām ir mazak pirkstu nospiedumu,tām ir antibakteriāls pārklājums un tas nodrošina lielākuaizsardzību pret kritieniem.

1 gab. Plēve telefona priekšpusei

Plēves veids: Glancēta UltraClear (Glancēta plēve Ultra Clear sērijas nodrošina 3reizes augstāku izšķirspēju neka HD standarts, pilnībā neietekmējotoriģinālo attēla kvalitāti pēc tās uzlīmēšanas) Ultra Clear sērijair īpaši izturīga pret skrāpējomiem pateicoties speciāliizstrādātai Nano blīvuma virsmai.

Savietojama ar: Samsung i8190 Galaxy S3Mini

Komplektā speciāla lupatiņa ar ko nopulēt ekrānu pirms plēvesuzlikšanas

www.x-one.cn">www.x-one.cn

Izgatavota no premium augstakas kvalitates polikarbonāta kurupielieto medicīnā.

Materiali razoti pēc patentu tehnoloģināmJapanā

Razotaja rūpnīca atrodas: Ķīna

Sīkāk saitā: samsung.lv

Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas. Pasūtot noprecizējiet pa tel: 27799217 vai e-pasts.

Jūs ievērojāt kļūdu preces aprakstā ! Ļoti lūdzam Jūs paziņot mums par to »