Strādājam priekš Jums jau 25 gadus!

- PG TakeAway Augstas kvalitātes Roku Dezinfekcijas līdzeklis Gels ar 80% Etanola saturu 50ml Asins Spiediena Mērītājs

- PG TakeAway Augstas kvalitātes Roku Dezinfekcijas līdzeklis Gels ar 80% Etanola saturu 50ml
ID: 571081
Ir noliktavā
Nav noliktavā

Apraksts: - PG TakeAway Augstas kvalitātes Roku Dezinfekcijas līdzeklis Gels ar 80% Etanola saturu 50ml Asins Spiediena Mērītājs

  • Preces apraksts

Ražotājs: PG

Produkta kods: PG-DGEL-50ML

Tilpums: 50ml

Roku dezinfekcijas gels.Dezinfekcijas gels, paredzēts roku dezinfekcijai, ja nav iespējams tās nomazgāt ar ziepēm un ūdeni.Produkta sastāvdaļām piemīt dabiskas mitrinošas īpašības, tās aizsargā roku ādu, mitrina to un novērš ādas izžūšanu.Lietojot saskaņā ar norādījumiem, ir iedarbīgs pret apvalkoto (lipofilo) vīrusu grupu, kurā ietilpst arī SARS-CoV_2 (2019_nCOV vīruss). Līdzeklis ir gatavs lietošanai. Satur lavandas eļļu. Profesionālai un patērētāju lietošanai. Lietošanas norādījumi: Uzklājiet nelielu daudzumu (3 mL) līdzekļa uz plaukstas un maigi iemasējiet ādā, līdz produkts ir pilnībā iesūcies ādā. Nelietojiet uz bojātas ādas, gļotādām, lūpam, intīmām vietām un vietās ap acīm. Tikai ārīgai lietošanai. Uzglabāšana: Uzglabāt tikai cieši noslēgtos oriģinālos traukos.Sargāt no karstuma. Lietojiet biocīdus drošā veidā.Biocīda inventarizācijas nr: LV12112020/8295 Pielietošanas veidi: 1. produkta veids. Cilvēka higiēnai paredzētie biocīdi. Biocīda aktīvā viela: 100 ml produkta satur 80 ml etanola (CAS nr: 64-17-5; EK nr.: 200-578-6). Biocīda preparatīvais veids: šķidrums.

BĪSTAMI! Viegli uzliesmojošs šķidrums un tvaiki. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Sargāt no bērniem. Turēt pietiekamā attālumā no karstuma avotiem, karstām virsmām, dzirkstelēm, atklātas liesmas un citiem aizdegšanās avotiem. Nesmēķēt. Tvertni turēt cieši noslēgtu. SASKARĒ AR ACĪM: Uzmanīgi izskalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Ja acu iekaisums nepāriet: lūdziet mediķu palīdzību. Glabāt labi vēdināmās telpās. Turēt vēsumā. 

Galvenās īpašības:

    Dezinficē rokas; Tiplums: 50ml Aizsargā no kaitīgajām baktērijām;  Kopj un saudzē roku ādu. Ar smidzināmu dozātoru

Lietošanas instrukcijas:

    Izmantot 5-10ml gela, kovienmērīgi izkliedēt starp plaukstām un turpināt vienmērīgi izberzēt pa plaukstu virspusi, starp pirkstiem, pa plaukstu locītavām un apakšdelmiem. Ļaut gelam iztvaikot; Iedarbības laiks 15-30 sekundes; Rokas pēc gela nožūšanas - nemazgāt; Pirms ēdienreizēm rokas obligāti nomazgāt; Dezinfekcijas biežums nav noteikts, to veikt pēc nepieciešamības.

Iepakots ražotāja oriģinālajā iepakojumā.

Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas. Pasūtot noprecizējiet pa tel: 27799217 vai e-pasts.

Jūs ievērojāt kļūdu preces aprakstā ! Ļoti lūdzam Jūs paziņot mums par to »