Strādājam priekš Jums jau 25 gadus!

- Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans

- Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans
Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans
Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans
Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans
Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans
ID: 572797
Ir noliktavā
Nav noliktavā

Apraksts: - Woody Dipy Ergo+ Eko Koka Balnsa Ritenis ar regulējamu sēdekli 38x43cm + Soa 3y+ Sarkans

  • Preces apraksts

Ražotājs: Woody

Produkta kods: WD93066

Krāsa: Sarkana

Vecuma ierobežojumi: no 3 gadiem +

Materiāli: Koks, EVA putas, Audums

Informācija par ražotāju:

WOODY - EIROPAS Kompānija ar Augstiem Kvalitātes un Drošības standartiem un sertifikācijām, kas tiek pielietoti Bērnu preču ražošanā. WOODY ir viena no pirmajiem pēc komunisma laika Bērnu preču ražotajiem, kas uz šodienu ir saražojis lielu koka preču daudzumu, un zin kā veidot rotaļlietas, kas attīsta bērna domāšanu un motorikas spējas, tajā pašā laikā to vienkāršā un pārdomāta uzbūve ir bērniem tik tuva un saprotama.

Īpašības:

    + Ergonimiska forma + Regulējams sēdeklis + Eko ādas mitruma izturīgs sēkelis + Zvana Poga + Kompelktā bezmakasa soma, kas stiprnās uz stūres + Pagrieziena leņķa drošības fiksātors + EVA + atjaunota 2021 materiāla riteņi ar labāku saķeri un klusāku braukšanu-kas nodrošina papildus drošību + Ergonomiski rokturi, kas nodršina labāku saķeri rokām

Īss preces apraksts:

Woody Dipy Ergo + līdzsvara velosipēds ir jauns ekonomisks līdzsvara velosipēds 2021. gadam - ar ortopēdiski apstiprinātu ergonomisko formu, regulējamu sēdekli un ērtu somu! Woody Dipy Ergo+ līdzsvara velosipēds ātri kļūst par mazuļa labāko draugu, izklaidējoties ārpus telpām. Šis neticami vieglais velosipēds, kas izgatavots no augstas kvalitātes liepas koka, nodrošina jūsu bērnam kustību koordinācijas un telpiskās orientācijas attīstību. Pateicoties krīta tāfelei, kas novietota velosipēda priekšpusē, bērns var izrotāt savu transportlīdzekli ar savu roku, radoši izklaidējoties.

Mazā vadītāja drošību nodrošina unikālā stūre, kas, pateicoties īpašajam dizainam, efektīvāk aizsargā bērna rokas nekā tradicionālie risinājumi. Vītā slēdzene garantē stabilitāti un ievērojami samazina ievainojumu risku. Pie stūres ir arī zvaniņš, kas palīdzēs iepazīstināt mazuli ar satiksmes noteikumu pasauli.

Ērtajam seglam ir iespēja pielāgot augstumu, kas dod iespēju ērti braukt dažādu fizisko formu bērniem.

EVA putu diski bez caurules un bez apkopes, apvienojumā ar koka rāmi, padara Woody Dipy Ergo+  īpaši vieglu - tikai 2 kg. Viegls dizains un integrēts rokturis garantē pilnīgu mobilitāti.

Svara diapazons: līdz  25 kg
Riteņi: no (EVA), 12 inches
Sēdeklis: (regulējams) 38-43cm
Izmērs: 82 x 38 x 53 cm
Garantija: 60 mēneši
Komplektācija:  Balansa ritenis, Soma, lietošanas instrukcija

Iepakots Oriģinālajā ražotāja iepakojumā.

Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas. Pasūtot noprecizējiet pa tel: 27799217 vai e-pasts.

Jūs ievērojāt kļūdu preces aprakstā ! Ļoti lūdzam Jūs paziņot mums par to »