Strādājam priekš Jums jau 25 gadus!

- CP BTR Universāla Bluetooth Shutter Pults iOS / Android Ierīcēm Selfie Statīviem / Telefoniem Melna Bluetooth Meklētāj

- CP BTR Universāla Bluetooth Shutter Pults iOS  /  Android Ierīcēm Selfie Statīviem  /  Telefoniem Melna
CP BTR Universāla Bluetooth Shutter Pults iOS  /  Android Ierīcēm Selfie Statīviem  /  Telefoniem Melna
ID: 573500
Ir noliktavā
Nav noliktavā

Apraksts: - CP BTR Universāla Bluetooth Shutter Pults iOS / Android Ierīcēm Selfie Statīviem / Telefoniem Melna Bluetooth Meklētāj

  • Preces apraksts

Ražotājs: CP

Produkta kods: CPBTR

Universāla Bluetooth Shutter Pults iOS / Android Ierīcēm Selfie Statīviem / Telefoniem Melna

CP Bluetooth kameras slēdža tālvadības pults - izveidojiet pārsteidzošus fotoattēlus un videoklipus brīvroku režīmā

Šī pults ir ideāls risinājums, lai uzņemtu fotoattēlus un videoklipus, neturot turēt tālruni un planšetdatoru.

Tā diapazona elastības dēļ varat brīvi pārvietoties, lai uzņemtu šos apbrīnojamos kadrus.

Ar šī parocīgā rīka palīdzību ierakstiet vlogus un paaugstiniet savu mobilo fotogrāfiju aizraujošā jaunā līmenī. Pārliecinieties, ka tas vienmēr ir bijis jūsu ceļojuma somā, lai tajā augšupielādētu lieliskus fotoattēlus un videoklipus par savu ceļojumu!

Lielākajai daļai ierīču nav nepieciešams lejupielādēt lietotnes. Tas automātiski tiks savienots pārī ar tālruni vai planšetdatoru, izmantojot Bluetooth.

Saturs:

- 1x Bluetooth tālvadības pults

HANDY LITTLE GADGET # Šis Bluetooth tālvadības pults padara aizraujošu selfiju, grupu un vienmērīgu kadru uzņemšanu brīvroku režīmā! Izmantojot šo aizvaru, ievietojiet pārsteidzošus fotoattēlus un videoklipus vietnē Snapchat, Instagram, Facebook vai YouTube.

Viegls un ērts pārvadāšanai Tālvadības pulti ir viegli uzglabāt. Jūs to varat nest visur! Vienkārši iebīdiet to kabatā un turiet to uz atslēgu piekariņa. Tas tiek piegādāts ar regulējamu rokas siksnu, lai ātri piekļūtu, kad to lietojat.

GARANTĒTS Gluds pāru savienojums # Tālvadības kameras slēdžs izmanto sertificētu bezvadu tehnoloģiju Bluetooth, lai nodrošinātu maksimālu uzticamību un ātru darbību. Tas var izraisīt jūsu tālruņa un planšetdatora darbību, pat ja tas atrodas 30 pēdu (10 m) attālumā. Savienot to pārī tikai vienu reizi, un tas tiks automātiski atpazīts nākamajā lietošanas reizē.

TŪLĪT UZŅEMT BILDES / VIDEO # Tālvadības pultī ir divas pogas, lai uzņemtu fotoattēlus un videoklipus. Nospiediet mazo pogu Android ierīcēm un lielo pogu iPhone ierīcēm. Tam ir arī atsevišķs ON / OFF slēdzis.

SAVIETOJAMS AR PLAŠU IERĪČU diapazonu # Tālvadība lieliski savieno pārī ar tālruņiem un planšetdatoriem, kas darbojas operētājsistēmā Android 4.2.2 OS un jaunākos / Apple iOS 6.0 un jaunākos.

Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas. Pasūtot noprecizējiet pa tel: 27799217 vai e-pasts.

Jūs ievērojāt kļūdu preces aprakstā ! Ļoti lūdzam Jūs paziņot mums par to »