Strādājam priekš Jums jau 25 gadus!

- Projektors / Disko bumba / RGB / LED ar Tālvadības pulti Lampas

models: Roger
- Projektors  /  Disko bumba  /  RGB  /  LED ar Tālvadības pulti
Projektors  /  Disko bumba  /  RGB  /  LED ar Tālvadības pulti
ID: 575690
Ir noliktavā
Nav noliktavā

Apraksts: - Projektors / Disko bumba / RGB / LED ar Tālvadības pulti Lampas

  • Preces apraksts
Ierīce ir ideāli piemērota diskotēkām, klubiem, krogiem, īpašiem pasākumiem, mājas ballītēm un atbalsta dīdžeju darbu. Aprīkojums ir lieliski piemērots integrācijas pasākumiem, kāzām, festivāliem vai mājas ballītēm. Bieži izmanto mazās, klimatiskās telpās, deju zālēs, viesnīcās.
Korpuss no izturīgas plastmasas. Ideāls kā disko efekts. Projektors veido neparastus fonus uz sienām, griestiem. Vienkārši lietojams, super viegls.
Ierīcei jābūt aizsargātai pret ūdeni un pārmērīgu mitrumu. Netīrumu noņemšanai neizmantojiet ķimikālijas. Sinhronizācija, kas rotē ar mūzikas ātrumu un ritmu.
Tam ir iebūvēts skaņas sensors, kas reaģē uz mūziku. Bumbiņas funkcijas varat vadīt ar ērtu IR tālvadības pulti.
SPECIFIKĀCIJA:
Barošanas avots: AC100-240V, 50 / 60HzLED: 6x1W RGB LEDTālvadības pultsIebūvēts skaņas sensorsVar uzstādīt pie sienas, griestiemLejupielādes jauda: 3WLED krāsas: sarkana, zaļa, zilaBumbiņas izmēri: 9 x 8.5 cmPilnīgi jauns produkts oriģinālajā iepakojumā #!
Prece var atšķirties no attēla redzamās, vai attēlā var būt daļas, kas neietilpst preces komplektācijā. Parametros vai komplektācijās var būt ražotāju noteiktās izmaiņas vai modifikācijas. Pasūtot noprecizējiet pa tel: 27799217 vai e-pasts.

Jūs ievērojāt kļūdu preces aprakstā ! Ļoti lūdzam Jūs paziņot mums par to »